Back to Question Center
0

Semalt Expert pojasnjuje, kako izvleči podatke iz spletne strani

1 answers:

Spletno strganje, znano tudi kot ekstrakcija spletnih podatkov, je tehnika za pridobivanje informacij iz interneta. Spletna orodja za strganje dostopajo do spletnih mest, ki uporabljajo protokol prenosa za hipertekst in nam olajšajo pridobivanje podatkov iz več spletnih strani. Če želite zbrati in brati podatke s posameznih spletnih mest, lahko poskusite z naslednjo spletno programsko opremo .

1. 80 noge

Je eno izmed najboljših orodij za pridobivanje podatkov. 80 noge je znan po uporabniku prijaznem vmesniku. Prikaže in strukturira podatke glede na vaše potrebe. V nekaj sekundah pridobi potrebne podatke in lahko istočasno opravlja različne naloge. 80 noge je predhodna izbira PayPal, MailChimp in Facebook.

2. Spinn3r

Z Spinn3r lahko pridobimo podatke in preprosto brskamo po celotni spletni strani. To orodje zbira podatke iz spletnih mest družbenih medijev, novic, RSS in ATOM virov ter zasebnih spletnih dnevnikov. Podatke lahko shranite v formate JSON ali CSV. Spinn3r razkrije podatke v več kot 110 jezikih in odstrani neželene vsebine iz vaših datotek. Njena skrbniška konzola nam omogoča, da nadzira bote, medtem ko je celotno spletno mesto očiščeno.

3. ParseHub

ParseHub lahko strgati podatke s spletnih mest, ki uporabljajo piškotke, preusmeritve, JavaScript in AJAX. Ima celovito strojno učno tehnologijo in uporabniku prijazen vmesnik. ParseHub identificira vaše spletne dokumente, jih razreže in zagotavlja izhod v želenih formatih. To orodje je na voljo za uporabnike računalnikov Mac, Windows in Linux in lahko hkrati upravlja štiri največje projekte pajkanja.

4. Uvozi. io

Je ena izmed najboljših in najbolj uporabnih programske opreme za strganje podatkov . Uvozi. Io je znan po svoji najmodernejši tehnologiji in je primeren za programerje in ne-programerje. Izloči podatke iz več spletnih strani in jih izvozi v oblike CSV in JSON. Za eno uro lahko strgate več kot 20.000 spletnih strani in uvozite. io ponuja brezplačno aplikacijo za uporabnike operacijskega sistema Windows, Linux in Mac.

5. Dexi. io

Če želite iskati celotno spletno stran, poskusite z Dexi. io. Je eden najboljših in najbolj uporabnih strgalnikov in pajkov. Dexi. Io je znan tudi kot Cloud Scrape in lahko obdeluje več sto spletnih strani na minuto. Njegova različica, ki temelji na brskalniku, v realnem času nastavi pajke in izpiske. Ko so podatki iztisnjeni, ga lahko shranite na polje. net ali Google Drive ali pa ga neposredno prenesite na svoj trdi disk.

6. Webhouse. io

Ta struktura aplikacij, ki temelji na brskalniku, in vaše podatke urejate priročno. Webhouse. io je najbolj znan po svojih lastnostih pajkanja podatkov in tehnologije strojnega učenja. S to storitvijo lahko v posameznem API-ju pajkate ogromno količino podatkov iz različnih virov. Je sposoben strganja na tisoče spletnih mest v eni uri in ne ogroža kakovosti. Podatke je mogoče izvoziti v oblike XML, JSON in RSS.

7. Visual Scraper

To je uporabna in uporabniku prijazna programska oprema za pridobivanje podatkov. S Visual Scraperjem lahko podatke prenašate v realnem času in jih lahko izvozite v oblike, kot so JSON, SQL, CSV in XML. Najbolj znan je po vmesniku s točko in miškinim gumbom in lahko obrezuje datoteke PDF in JPG Source .

December 22, 2017