Back to Question Center
0

Semalt: Spletna strojna programska oprema - Top Nasveti

1 answers:

Podatki, prikazani na večini spletnih strani in spletnih mest, so dostopni samo z brskalnikom. Večina spletnih mest ne ponuja funkcionalnosti, v katere lahko shranite ciljne podatke na vašem računalniku. Edina možnost, ki jo potrebujete za zbiranje podatkov, je kopiranje in prilepitev ciljnih podatkov ročno, kar je okorna in dolgotrajna naloga.

Zato morate za dokončanje svojih projektov potrebovati spletno strganje . Spletno strganje, znano tudi kot spletno žetev, je tehnika izvlečenja ciljnega besedila s programsko opremo za spletno strganje. Program za spletno strganje pridobiva podatke s spletnih strani in spletnih strani, pri čemer se pridobljene informacije shranijo v obliki tabele ali na vašem lokalnem računalniku.

Zakaj Octoparse?

Vadnica za spletno strganje pomaga zaganjalcem pridobivati ​​informacije iz spleta in na dinamičnih spletnih mestih. Octoparse ponuja vaje o tem, kako lahko s programsko opremo za spletno strganje skrijete spletne strani in spletne strani. V mnogih primerih je spletna programska oprema za strganje konfigurirana za delo na določenih spletnih mestih ali prilagojena za brskalnike.

Z Octoparse lahko uporabite podatke v oblaku ali uporabite lokalni stroj. Strganje v oblaku pa se zagovarja na lokalnih strojih. Drobljenje strojne opreme in varnostne kopije po meri so ključne stvari, ki jih morate upoštevati pri strganju podatkov.

Octoparse omogoča spletno strgalo , da izvleče podatke v treh načinih, ki vključujejo:

Čarovniški način

brezplačno na spletu. Program čarovnika lahko uporabite za brisanje posameznih spletnih strani, URL-jev in seznamov spletnih strani.

Napredni način

To je najbolj priljubljen način spletnega strganja. Napredna metoda pridobivanja podatkov temelji na URL-jih, seznamu besedil, seznamu spremenljivk in fiksnem seznamu. Način lahko uporabite za pridobivanje ene in več spletnih strani.

Pametni način

S tehnologijo Octoparse dobite podatke v nekaj sekundah. Če ste preverjali spletno strganje tutorial, bi morali naleteti na izdajo Octoparse 6. 2 različica. Pametni način Octoparse je na voljo brezplačno na spletu. Novo izdana različica vam omogoča, da pridobite podatke iz interneta v strukturirane tabele.

Če želite uporabljati pametni način Octoparse, prilepite URL na spletno stran, ki jo želite strgati. Kliknite gumb »Pameten« in gledajte, kako se stran postane pretvorjena v strukturirane tabele.

Podatki, ki jih je stroj nabavil s programsko opremo Octoparse za spletno strganje, se izvažajo v:

API

Za izvoz podatkov z uporabo API-ja Octoparse morate imeti poklicni račun in pridobili podatke iz več nalog, ki se izvajajo v oblaku. Vse, kar morate storiti, je pridobiti žeton za dostop z vnosom uporabniškega imena in gesla v iskalno polje.

CSV datoteka

Z Octoparse lahko hitro izvlečete podatke iz tabel HTML in jih izvozite v vrednosti, ločene z vejico.

Podatkovna baza

Očiščeni podatki se lahko izvozijo v vašo bazo podatkov MySQL ali SqlServer.

Napredne funkcije Octoparse

Ta spletna programska oprema za strganje ponuja brezplačnim naprednim funkcijam končnim uporabnikom. Funkcije vključujejo:

  • Proxies
  • XPath
  • Redno izražanje
  • 73)

    Octoparse je vrhunska spletna programska oprema za strganje, ki ekstrahira podatke s spletnih strani in spletnih mest. S programom Octoparse lahko svoje podatke pridobite tako, da z lokalno napravo izklopite v oblaku ali strgališčih . Prenesite in namestite Octoparse na vašem računalniku, če želite strgati na spletna mesta, imenike in objave delovnih mest Source .

December 22, 2017