Back to Question Center
0

Semalt: Spletna strojna programska oprema - Top Nasveti

1 answers:

Podatki, prikazani na večini spletnih strani in spletnih mest, so dostopni samo z brskalnikom. Večina spletnih mest ne ponuja funkcionalnosti, v katere lahko shranite ciljne podatke na vašem računalniku. Edina možnost, ki jo potrebujete za zbiranje podatkov, je kopiranje in prilepitev ciljnih podatkov ročno, kar je okorna in dolgotrajna naloga - high pr travel backlinks.

Zato morate za dokončanje svojih projektov potrebovati spletno strganje . Spletno strganje, znano tudi kot spletno žetev, je tehnika izvlečenja ciljnega besedila s programsko opremo za spletno strganje. Program za spletno strganje pridobiva podatke s spletnih strani in spletnih strani, pri čemer se pridobljene informacije shranijo v obliki tabele ali na vašem lokalnem računalniku.

Zakaj Octoparse?

Vadnica za spletno strganje pomaga zaganjalcem pridobivati ​​informacije iz spleta in na dinamičnih spletnih mestih. Octoparse ponuja vaje o tem, kako lahko s programsko opremo za spletno strganje skrijete spletne strani in spletne strani. V mnogih primerih je spletna programska oprema za strganje konfigurirana za delo na določenih spletnih mestih ali prilagojena za brskalnike.

Z Octoparse lahko uporabite podatke v oblaku ali uporabite lokalni stroj. Strganje v oblaku pa se zagovarja na lokalnih strojih. Drobljenje strojne opreme in varnostne kopije po meri so ključne stvari, ki jih morate upoštevati pri strganju podatkov.

Octoparse omogoča spletno strgalo , da izvleče podatke v treh načinih, ki vključujejo:

Čarovniški način

brezplačno na spletu. Program čarovnika lahko uporabite za brisanje posameznih spletnih strani, URL-jev in seznamov spletnih strani.

Napredni način

To je najbolj priljubljen način spletnega strganja. Napredna metoda pridobivanja podatkov temelji na URL-jih, seznamu besedil, seznamu spremenljivk in fiksnem seznamu. Način lahko uporabite za pridobivanje ene in več spletnih strani.

Pametni način

S tehnologijo Octoparse dobite podatke v nekaj sekundah. Če ste preverjali spletno strganje tutorial, bi morali naleteti na izdajo Octoparse 6. 2 različica. Pametni način Octoparse je na voljo brezplačno na spletu. Novo izdana različica vam omogoča, da pridobite podatke iz interneta v strukturirane tabele.

Če želite uporabljati pametni način Octoparse, prilepite URL na spletno stran, ki jo želite strgati. Kliknite gumb »Pameten« in gledajte, kako se stran postane pretvorjena v strukturirane tabele.

Podatki, ki jih je stroj nabavil s programsko opremo Octoparse za spletno strganje, se izvažajo v:

API

Za izvoz podatkov z uporabo API-ja Octoparse morate imeti poklicni račun in pridobili podatke iz več nalog, ki se izvajajo v oblaku. Vse, kar morate storiti, je pridobiti žeton za dostop z vnosom uporabniškega imena in gesla v iskalno polje.

CSV datoteka

Z Octoparse lahko hitro izvlečete podatke iz tabel HTML in jih izvozite v vrednosti, ločene z vejico.

Podatkovna baza

Očiščeni podatki se lahko izvozijo v vašo bazo podatkov MySQL ali SqlServer.

Napredne funkcije Octoparse

Ta spletna programska oprema za strganje ponuja brezplačnim naprednim funkcijam končnim uporabnikom. Funkcije vključujejo:

  • Proxies
  • XPath
  • Redno izražanje
  • 73)

    Octoparse je vrhunska spletna programska oprema za strganje, ki ekstrahira podatke s spletnih strani in spletnih mest. S programom Octoparse lahko svoje podatke pridobite tako, da z lokalno napravo izklopite v oblaku ali strgališčih . Prenesite in namestite Octoparse na vašem računalniku, če želite strgati na spletna mesta, imenike in objave delovnih mest.

December 22, 2017