Back to Question Center
0

Ovrednotenje podatkov, ki ga razlaga Semalt

1 answers:

WebHarvy je priljubljena. Samodejno izvleče podatke iz različnih spletnih strani in shrani vsebino v želene oblike. Z WebHarvy lahko strgate podatke s tehnoloških spletnih strani, revij, novic, potovalnih portalov in spletnih strani e-trgovine. WebHarvy vsebuje veliko naprednih funkcij, ki nam omogočajo preprosto zbiranje podatkov iz težkih strani. Nekatere od njegovih najpomembnejših značilnosti so opisane spodaj.

1. WebHarvy razkrije slike in videoposnetke:

Z WebHarvy lahko podatke iz priljubljenih slik in videoposnetkov preprosto izvlečete. To orodje najprej identificira naravo slike in ga razreši po vaših zahtevah. Večinoma prebere podatke iz datotek PNG in JPG, lahko pa tudi iz podatkov iz dokumentov PDF.

2. WebHarvy organizira vaše spletne vsebine:

Druga značilnost WebHarvy je, da organizira vašo spletno vsebino in vam pomaga, da jo takoj objavite. Šele morate konfigurirati nekaj predlog in WebHarvy bo prenesel vsebino na trdi disk za uporabo brez povezave. WebHarvy je primeren za ljudi, ki nimajo programskih veščin in želijo ustanoviti svoje podjetje.

3. Zmogljiv spletni iskalnik:

Za razliko od drugih navadnih orodij za strganje podatkov, WebHarvy poišče vaše spletne strani in vam pomaga izboljšati uvrstitev na vašem spletnem mestu. S tem orodjem lahko ustvarite tudi obrazce za spletne obrazce in obrazce iskalnikov. Poleg tega bo WebHarvy iskal ključne besede za vas in bo strgal svoje podatke, ne da bi motil ključne besede z dolgim ​​repom in kratkim repom.

4. WebHarvy izvleče podatke iz dinamičnih spletnih mest:

Večina spletnega strgala s ne more izločiti podatkov iz dinamičnih spletnih mest in pustiti veliko napak v izhodih. Toda WebHarvy odpravi vse napake in črkovanje napak iz izhoda. Pridobi podatke s spletnih mest AJAX in jih prenese neposredno na trdi disk.

5. WebHarvy izvozi podatke v različnih formatih:

Z WebHarvy lahko izvozite podatke v Excel, CSV, XML, JSON, SQL Server, Oracle, MySQL in OleDB. Poleg tega lahko to orodje izvozi podatke v Excel 2003 in Excel 2007. Podatki bodo samodejno shranjeni v želeni obliki.

6. WebHarvy zagotavlja zaščito pred neželeno pošto:

Z WebHarvy lahko svojo varnost in zasebnost zagotovite na spletu. To orodje ne obdeluje podatkov z zlonamernih spletnih strani in svojim uporabnikom zagotavlja popolno zaščito pred neželeno pošto.

7. Načrtujte svoje spletno strganje:

Z WebHarvy lahko razporedite spletno strganje seje in se lahko odločite, koliko strani želite strgati čez eno uro. To orodje lahko v 30 minutah strgne do 10.000 spletnih strani in lahko na dan izvede več sto projektov spletnega strganja.

8. Globoko povezovanje z njegovim API-jem:

To spletno orodje za strganje ima odprt API, ki pomaga ustvarjati in spreminjati projekte spletnega strganja. Prilagodite lahko svoje nastavitve in lahko podatke pridobite z enim samim API ali več API-jev.

9. WebHarvy zazna podvojene podatke:

Z WebHarvy lahko odkrijete podvojene vsebine in se lahko takoj znebite. Pomembno je, da spletni skrbnik objavi kakovostne vsebine za boljšo uvrstitev v iskalnik. WebHarvy je samodejno orodje, ki zazna podvojene podatke in ga takoj odpravi, kar vam olajša delo.

10. WebHarvy - SEO prijazno orodje:

Z WebHarvy lahko strgate podatke iz meta oznak, slik, notranjih in zunanjih povezav ter atributov oznak. To je SEO prijazno orodje, ki pomaga izboljšati iskalnik uvrstit vaše spletne strani Source .

December 22, 2017