Back to Question Center
0

Zakaj naj uporabljam generator ključnih besed Amazon za optimizacijo seznama izdelkov?

1 answers:

Danes je z vedno večjim številom ljudi, ki se ukvarjajo z e-trgovanjem na Amazonskem trgu, tam resnično prisotna tržna konkurenca za vaše izdelke, ki so tam prodani. In postane zelo pomembno, da so vaše strani izdelkov bolj vidne pri iskanju izdelkov. Zato je skoraj nemogoče preživeti kot uspešen prodajalec, ne da bi izbrali dober generator za generiranje ključnih besed in raziskovalno orodje Amazon (ali spletni okvir). Toda pred vsemi drugimi, predlagam, da začnete z delom učenja. Zakaj so vaše glavne ciljne ključne besede pomembne? No, poglejmo.

Kaj so Amazonke ključne besede?

Podobno kot pri večjih iskalnikih (kot je Google sam, kot tudi Yahoo, Bing itd. ), morate imeti zanesljivo orodje za generiranje ključnih besed Amazon, da odkrijete te zelo specifične besede, besedne zveze ali stavke, ki jih živi kupci najverjetneje uporabljajo pri iskanju izdelkov v prodaji tam. Tako je videti, da je povprečni obseg iskanja med primarnimi meritvami, ki jih je treba prikazati (seveda, kot groba ocena), koliko ljudi dejansko uporablja določeno ključno besedo ali dolgozavetni iskalni izraz, da bi našli tisto, kar iščejo.

Zakaj uporabljate Generator Amazon ključnih besed?

Tukaj je nekaj razlogov, da bi razumeli izjemen pomen izbiranja resnično uspešnega Amazon ključnih besed generator in raziskovalno orodje. Navsezadnje je potrebno izbrati prave ključne besede, za katere se pričakuje, da:

  • naredite vaš izdelek bolj dostopen vsem potencialnim nakupovanjem strank na Amazon. Enostavno navedite, da bodo v seznamu izdelkov vključeni ustrezni ključni ključi, zato bo lažje iskanje več ljudi, da najdejo vaše izdelke - z izboljšanjem ciljne spletne izpostavljenosti do določene kategorije elementov / izdelkov.
  • Pumpitejši ciljni ekološki spletni promet - neposredno na stran s produktom / glavno spletno mesto. Mislim, da ima dobro uvrstitev za določeno ključno besedo ali kombinacijo iskanja z dolgim ​​repom olajšati iskanje algoritma A9. Na ta način bo verjetneje, da bo višji promet zagotovo boljši možnosti za prodajo več izdelkov čedalje večjemu številu ljudi, ki iščejo ujemajočo postavko ali iščejo znotraj iste kategorije elementov.

Kje vključiti ključne besede?

V bistvu so vaše glavne ciljne ključne besede namenjene uporabi znotraj vaše celotne oglaševalske akcije za optimizacijo izdelkov. In sprijaznimo se s tem, da je optimizacija strani izdelka stalna, dolgotrajna in zelo delovno intenzivna. Ampak, če ste pripravljeni in pripravljeni vlagati nekaj časa v njem, boste lahko dobesedno naredili celotno spletno poslovanje na Amazon. Torej, ko ste izbrali dober generator za ključne besede Amazon - kje uporabite najboljše ključne besede z drugimi dragocenimi kombinacijami dolgega repa in predlogi ključnih besed? Tukaj so glavne razdelke vašega seznama izdelkov, ki jih želite optimizirati za vaše ciljne ključne besede:

  • Naslov strani izdelka (najboljše mesto, da vaše glavne ključne besede uvrstijo v vrstnem redu njihovega pomena).
  • Razdelek opisa izdelka (vključuje predvsem kombinacije ključnih besed z dolgim ​​repom).
  • Seznam točk (dejansko je krajša različica vašega opisa izdelka, vendar se prepričajte, da nimate več ključnih besed, ki so večkrat vključene v vaš naslov in seznam oznak) Source .
December 22, 2017