Back to Question Center
0

Semalt: Kako uporabljati platformo spletnega ekstrakciranja brskalnika

1 answers:

Obstaja toliko vaj za spletno ostanko DIY preko interneta. Če želite le pridobiti le majhno količino podatkov, lahko vadnice pomagajo. Ampak, če morate redno pridobivati ​​velik obseg podatkov, bi morali najeti izkušenega tretjega podjetja za strganje po spletu. Crawlboard je eden od ponudnikov teh storitev, in ga veliko ljudi uporablja za spletno opravilo za strganje. Platforma je zelo učinkovita. Zato je priporočljivo ljudem, ki redno zbirajo veliko količino podatkov.

Poleg učinkovitosti je tudi enostaven za uporabo. Tukaj so opisani preprosti koraki, potrebni za uporabo platforme.

1. korak:

Pojdite na stran za zahtevo po spletnem strganju CrawlBoard, tako da kliknete to povezavo. Obrazec za prijavo izpolnite ustrezno. Obstajajo polja za prvo ime, priimek, e-poštni naslov podjetja in delovno mesto. Ko končate, kliknite gumb za prijavo. Samodejna pošta bo poslana na e-poštni naslov, ki ste ga navedli za preverjanje. Odprite e-poštno sporočilo in kliknite povezavo za preverjanje, da aktivirate svoj novi račun CrawlBoard.

2. korak:

Glavni cilj tega koraka je dodati spletno mesto za pajkanje, vendar najprej ustvarite skupino. Skupina za skupine je skupina mest, ki imajo podobno strukturo. To je za ljudi, ki običajno potrebujejo strganje podatkov z več mest naenkrat.

Če želite ustvariti skupino, kliknite povezavo »Ustvari novo skupino«. Nahaja se na desni strani izbirnega polja Sitegroup. Po tem lahko zdaj dodate vsa spletna mesta, ki pripadajo skupini za skupine, tako da kliknete povezavo Dodaj, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu strani. Nato izberite mesta eno za drugo.

3. korak:

Pojdite v okno ustvarjanja skupine, da zagotovite priljubljeno edinstveno ime za svojo skupino. Ne pozabite, da morajo vsa spletna mesta v skupini v skupini imeti enako strukturo drugače, morda ne boste dobili natančne vsebine.

Da bi razumeli pomen skupine za skupino, na primer vzemite mesta za urejanje delovnih mest. Če je zahtevana naloga opraviti opravila iz delovnih desk, boste morali ustvariti skupino za urejanje, ki bo ustrezala funkciji, in vsa spletna mesta v skupini sitnikov bodo mesta za urejanje delovnih mest.

4. korak:

Glede na zahtevana polja na tem zaslonu morate izbrati pogostost ekstrakcije podatkov, obliko dobave in način dostave. Pogostost strganja podatkov je dnevna, tedenska, mesečna in po meri.

Za obliko dostave lahko izberete enega med XML, JSON in CSV. Za način dostave morate izbrati med FTP, Dropbox, Amazon S3 in REST API.

5. korak:

Zaslon je namenjen dodatnim informacijam. Uporabniki morajo opisati svojo spletno nalogo za strganje. Čeprav je to neobvezno, je pomembno, da se vključijo dodatne informacije, ker več boste opisali svojo nalogo, bolj bo ponudnik storitev natančno razumel, kaj želite, in bo prinesel boljši rezultat.

Na tem zaslonu lahko zahtevate tudi nekatere storitve z dodano vrednostjo. Nekateri so gostovanje indeksiranja, združevanje datotek, nalaganje slik in hitra dostava.

Korak 6:

Tukaj morate klikniti gumb »Pošlji za preverjanje izvedljivosti«. Namen je, da ponudnik storitev preveri, ali je vaša naloga izvedljiva. Dobili boste e-poštno sporočilo o tem, ali je vaša naloga izvedljiva ali ne. Če je, zdaj lahko greste in opravite plačilo. Ko bo plačilo potrjeno, se bo ekipa CrawlBoard premaknila v akcijo.

Po plačilu morate svoje vire podatkov čakati le v obliki, ki ste jo določili vi, po želenem načinu pošiljanja Source .

December 22, 2017