Back to Question Center
0

Ali lahko povečam svoj prodajni razred Amazon z optimizacijo ključnih besed za backend?

1 answers:

Kratek odgovor je da, možno je povečati prodajno oceno Amazon z optimizacijo ključnih besed za backend. Seveda, ko se ravna pravo pot. Zato bom spodaj delil nekaj tehnološkega znanja, potrebnega za merljivo povečanje prodaje v Amazonskem prodajnem mestu - neposredno s pomočjo vaših glavnih ciljnih ključnih besed v posebej prilagojen zadnji oddelek na strani izdelka Amazon, ki se imenuje "iskalni izrazi. "Na ta način boste lahko dobili zagotovo večji kos pite, v primerjavi s tistimi, ki jih narezujejo vaši preveč leni nasprotniki zanemarjajo to res goldmine priložnost za povečanje Amazon prodaje rang potencial - skoraj v nobenem trenutku in brez preveč dela - intenzivna dela. Torej, spodaj bom pokazal, kako lahko strukturirate in optimizirate svoj seznam v Amazon z njegovim oddelkom za ključne besede v ozadju.

Nasveti za optimizacijo bokov ključnih besed

Ali ste vedeli, da je Amazon natančno določen nabor pravil, točno za zadnji seznam vaših izdelkov? Naredite vse, kar je v skladu z naslednjim, in bi bil še en zelo dober razlog za A9, da povečate svojo oceno prodaje Amazon.

 • Uporabljajte samo presledke, da lahko ločite vsako ključno besedo v svojem ozadju od naslednjega. Mislim, da tam ni dovoljen noben drug simbol, kot so vejice ali podpičji.
 • Vsako ključno besedo ali dolgozavetni iskalni izraz je treba oblikovati v jasnem, logičnem vrstnem redu, tako da so prikazani na popolnoma berljiv način. Na primer, če je jasen izraz kot "velika rdeča preproga" v redu, karkoli, kot je "rdeča velika preproga", nikoli ne bo dobro za vaš seznam izdelkov.
 • Uporabite lahko ustrezne okrajšave (na primer imena knjig, filmov itd. ), kot tudi vse druge splošno sprejete alternative.

Kaj se je treba izogibati

 • Morda se zdi, da je neprepustna, vendar se prepričajte, da nimate nepomembnih, netočnih ali odkritih zavajajočih informacij, oddelek z navedbo "ključnih besed". "Mislim, da nikoli ne objavite svojega izdelka v kategoriji netočne postavke, uporabite neprimerno besedilo (izven konteksta), napačen spol in tako naprej.

 • Uporaba UPC-jev, elementov ASIN, imena izdelkov ali kateri koli drug identifikator elementov je zelo nezaželeno,.
 • Če ustvarite preveč dolgotrajno vsebino, boste storili več škode, namesto da bi povečali svojo prodajno oceno Amazon.
 • Uporaba subjektivnih besed, kot so "neverjetna kakovost" ali katera koli druga odprta promocijska beseda in izrazi, kot so "najboljša obravnava", "nizka cena" ni priporočljiva.
 • Enako velja za vse časovno odvisne izjave, kot so "v prodaji", "novi izdelek na voljo", "omejeni zalogi" itd.
 • Vsaka žaljiva sporočila ali besedilo definitivno zlorabe je močno prepovedano.
 • Namenska uporaba vseh napačnih imen izdelkov ni nič drugega kot res slabo ideja (tudi če so te napačno črkovane besede ali izrazi zelo konkurenčne ključne besede).
 • Vključno z vsemi pravopisnimi različicami, kot so enolične / množinske oblike ali različni načini kapitalizacije, se nikoli ne štejejo za vašo prednost Source .
December 22, 2017