Back to Question Center
0

Kako napolniti centralni center Amazon s ključnimi besedami na pravi način?

1 answers:

Preden se karkoli drugega, let's face to - ključno besedo in optimizacijo iskalne poizvedbe na Amazon je veliko drugačna v primerjavi z večjimi iskalniki, kot je Google. Mislim, na primer, v situacijo, ko morate vključiti veliko ustreznih ključnih besed in dolgih repnih iskalnih poizvedb - neposredno na posebne dele vaše strani z izdelkom, znano kot oddelek za osrednje kljuÄŤne kljuÄŤne naslove Amazon prodajalca. Dober kraj je, da vnesete vse ključne besede, ki so pomembne za kategorijo izdelkov / izdelkov, vendar še vedno ne najdete svoje lokacije v naslovu izdelka ali na primer seznamu oznak.

Vaš osrednji razdelek za ključne besede v storitvi Amazon je tudi dober kraj za uporabo različnih različic ključnih besed, kar ne bo nikoli storilo za kakršno koli vidno integracijo (npr - sigelei vape coils for sale. Pogoste napačne črke, ki so postale ključne besede na svoj način, kolokvialne sopomenke, LSI kombinacije itd. ).

Amazon Prodajni Central Backenčne ključne besede

Upoštevajte, da se od začetka leta 2017 glavna področja amazonskih prodajalcev osrednjih ključnih področij indeksirajo samo za 250 znakov. To pomeni, da mora biti vsak prodajni prodajalec na Amazonu proaktiven, da bo imel vse, kar je potrebno z vsemi potrebnimi prilagoditvami, izvedenimi pravočasno. Zato vam bom spodaj prikazal kratek niz nasvetov in uporabnih trikov za razdelek z osrednjimi ključnimi besedami prodajalca Amazon.Pri prilagajanju upoštevajte naslednje ideje in izjave:

  • Vzemite glavni seznam ciljnih ključnih besed in prednostno opredelite vsako kombinacijo glede na njihov pomen. Na ta način pa upoštevajte, da ni potrebe ponavljati nobenih posameznih ključnih besed - samo zato, ker bo Amazon pokrivala različne kombinacije izrazov dolgozrnatih iskanj v petih glavnih področjih hrbtenjače.

  • Poskusite vnesti čim več različnih unikatnih ključnih besed na vsako od petih področij. Še enkrat - sploh ni potrebno večkrat uporabljati nobene posamezne ključne besede. Bolje uporabite ta omejen prostor bolj pametno.
  • Osredotočite se na varčevanje znakov v vas Amazon prodajalec centralnih oddelkov za backend ključne besede. Ne pozabite, da lahko celo celo nekaj znakov izrežete, lahko včasih dodate celoten iskalni izraz.
  • Preprečiti je treba tudi vsa ponovitev s pomočjo deljenih besednih ključnih besed. Upoštevajte, da z vidika, če Amazonov A9 iskalni algoritem za iskanje, le dve besedi, povezani s kratko vezavo, že zajemajo vse možne posamezne besede in kombinacije besed. Enako pravilo velja za zgornje in male črke, besede za polnjenje / zaustavitev, klicne točke (poskrbite, da se jim bodo izognili za vsako ceno!).
  • Vsako ključno besedo ali dolžinsko repno frazo je treba ločiti samo z enim samim prostorom. Mislim, da vejice sploh niso potrebne, bolje jim ne dovolite, da bi zajeli ta dragoceni prostor znakov.
  • Navsezadnje se prepričajte, da uporabljate celoten prostor v oddelku za ključne ključne besede centralne hrbtne strani prodajalca Amazon. Na ta način ne pozabite, da imate dvojno preverjanje, da imate vse, kar je na mestu, ne da bi vključili ključne besede le malo relevantnosti.
December 22, 2017