Back to Question Center
0

Kako uporabljati orodja Amazon za povečanje obsega poslovanja?

1 answers:

Če želite uspešno poslovati v Amazoniji in imeti čas za razvoj svojega podjetja, morate uporabljati uporabna orodja za prodajalce Amazon FBA. Takšna orodja vam bodo olajšala življenje, pri čemer boste prihranili čas na dolgotrajnih tržnih raziskavah in analizah.

Če ste v spodnjem vrstnem redu vaše e-trgovinske prakse v Amazoniji, priporočam, da se držite osnov za ohranjanje nizkih stroškov. Čez nekaj časa, ko bo vaše podjetje postalo donosno, lahko začnete dodajati nova orodja za povečanje produktivnosti podjetja.

Začetek svojega poslovanja na Amazon ne zahteva nobenih pomembnih naložb. Vendar pa bi morali razmišljati o prihodnjem uspehu - ð¿ð¾ð»ð¾ñð° ð¿ñ€ð¾ð¿ñƒñðºð°ð½ð¸ñ wifi 20 ð¸ð»ð¸ 40. Morate razumeti, da je začetek poslovanja na Amazon veliko enostavnejši od razvoja. V določeni točki boste morali nadgraditi obseg vašega podjetja na naslednjo raven. V nasprotnem primeru boste izgubili potencialne stranke in dobiček.

Zato bomo v tem članku razpravljali o najučinkovitejših orodjih Amazon, ki jih lahko uporabite za razvoj svojega podjetja FBA.

TOP raziskana orodja na Amazonu

  • CamelCamelCamel

To je brezplačno orodje za spremljanje cene Amazon, JS je zapustil in sledil zgodovinskim podatkom. Spremlja številne Amazonove izdelke in vas opozori, ko cene padajo. Podatki, ki jih ponuja orodje Camel, vam bodo pomagali, da ostanejo konkurenčni v vaši tržni niši in se nahajate na vrhu te igre e-trgovine. Poleg tega pomaga določiti legitimnost prodajnih podatkov. Lahko ugotovite, ali izdelki šele začenjajo in uničujejo prodajo ali dosledno izvajajo. S pomočjo Camel orodja lahko s časom ugotovite trend. Na žalost to orodje nima nobenih drugih funkcij.

  • Inventarski laboratorij

Inventory Lab je orodje, ki služi izboljšanju seznam izdelkov na Amazon. Z uporabo tega orodja lahko raziskovate izdelke, jih sezname in jih upravljate. Poleg tega lahko sledite vsem svojim stroškom in izračunajte čisti dobiček. Omogoča tiskanje nalepk posamično ob dodajanju vsakega predmeta v popis. Dobiš močno prednost pri pridobivanju donosnega inventarja za vaše podjetje z uporabo mobilne naprave.

Druga prednost tega orodja je, da lahko sledite donosnosti vašega podjetja za vsako SKU, ki jo peljete v Amazon.

Inventarski laboratorij zagotavlja 30 dni poskusnega obdobja. Po tem boste morali plačati 49 USD na mesec.

  • AMZ Tracker

Za rast vaših poslovnih maščob morate vedeti, za katere ključne besede veljajo in kaj morate izboljšati prodaja. Program AMZ Tracker vam bo priskrbel vse te podatke, ki vam bodo pomagali, da se odločite, kaj bi morali storiti s svojim podjetjem. Poleg tega lahko s pomočjo tega orodja spremljate izdelke svojega konkurenta in ugotovite, kdaj spreminjajo to spremembo. AMZ Tracker vam omogoča, da ugotovite, kaj prinaša vašo stopnjo konverzije navzdol in ga popravite pravočasno. Poleg tega lahko s svojim preglednim klubom olajšate spremljanje negativnih pregledov in lansiranje izdelkov. Zavedajte se, da ima to orodje mesečne stroške in ne zagotavlja nobenih brezplačnih storitev.

December 22, 2017