Back to Question Center
0

Kako priti do vašega izdelka na Amazon - hitro in enostavno?

1 answers:

Amazon je znana kot zelo priljubljena spletna tržnica z nekaj približno 170 milijonov obiskovalcev, ki se mesečno ocenjujejo. Zato, če ste novinec prodajalec in želite vedeti, kako dobiti svoj izdelek na seznamu Amazon - ste že na pravem mestu. Spodaj vam bom pokazal kratko navodila za korak za korakom, da boste razumeli, kako hitro lahko dobite svoj izdelek na seznamu Amazon - in takoj začnite ustvarjati uspešne prodajne posle. Torej, pojdimo v sam osnove procesa.

Kako priti do vašega izdelka na Amazonu

Preden še kaj, vam pokažem, kako prodati na Amazon. Stvar je, da je postopek prodaje tam lahko tako preprost ali tako težak - samo glede na vrsto izdelkov, njihovo kategorijo ali količino, ki jo boste določili kot cilj za vsa vaša prihodnja naročila. Ampak tu so štiri stebla, ki vam olajšajo stvari, vsaj tiste, ki so povezane z dobavo izdelkov, ki so na Amazonovi strani hitro naštete:

1. Izberite pravo kategorijo prodajalca - najpogosteje je močno odvisna od določene vrste posla, ki ga izvajate. V bistvu lahko začnete prodajati na dva različna načina - bodisi kot majhna posamezna prodajalca (glede na to, da se vaša mesečna povprečna prodajna vrednost nahaja pod 40 postavk na mesec, vam bo povprečna prodajna provizija stala največ 1. 5 dolarjev na prodano točko) ali začnite kot profesionalni prodajalec že od samega začetka (glede na to, da bo vaša mesečna prodaja presegla 40 prodanih izdelkov na mesec, bo vaša mesečna naročnina začela na 40 dolarjev plus nekaj posameznih transakcijskih plačil).

2. Nastavite svoj račun Amazon prodajalca - to pomeni, da bi morali svojo maloprodajno podjetje registrirati na Amazonju, da bi končno začeli prodajati tam. Če želite dokončati ta del nastavitve računa, vam bo Amazon zahteval, da izpolni naslednje podatke: ime podjetja, pravno ime / naslov, možnosti pošiljanja, informacije o bančnem računu, podatke o stiku (tako za Amazon in za vaše bodoče stranke).

3. Ustvarite in napolnite profil zasebnega prodajalca - to je, ko boste pustili vsakemu nakupovanje na Amazonu spoznati, kaj je vaša prodajna hiša za prodajo (opis prodajalca, lasten edinstven logotip kot prodajalec Amazon, osnovno pogoji in pogoji vaše politike vračila / povračila).

4. Zdaj veste, kako priti do vašega izdelka na seznamu Amazon - čas je, da začnete prodajati in pošiljati! Seveda je ta praktični del postopka običajno najbolj zahtevna. To pomeni, da boste morali trikrat povečati prizadevanja za optimizacijo iskanja in se naučiti, kako najbolje izkoristiti seznam svojih izdelkov. Konec koncev, da bi jih prodali za vas skoraj na način, ki ga sami vodijo Source .

December 22, 2017