Back to Question Center
0

Pomen ogrevanja v visokem intervalnem treningu

1 answers:

Kaj prihaja v mislih, ko vidite ali slišite besedo "segrevanje"?

Če se bori z vprašanjem, ali ste danes do zdaj ali ne, bi morali vedeti, da niste sami. Ogrevanje je pogosto čutiti kot tako dolgočasno in dejansko neuporabno, zato ljudje to ne delajo dovolj. V preteklosti smo imeli podobna čustva, da smo se posebej trudili, da bi metodo Makia-trening za ogrevanje ali Prehitabitveno rutino, kot jo imenujemo, privlačna tudi za najbolj obremenjene fitnes navdušence, da jih ljudje preprosto ne bodo ignorirali. Toda preden nadaljujemo, se osredotočimo na temeljno vprašanje, povezano s segrevanjem Kateri je razlog za to?

Torej, zakaj?

Predstavljajte si, da spi kot otrok. Nenadoma ugasnejo luči, in nekdo utripne vaše davčne napovedi pred vami, da jih napolnite. Potem in hkrati vas prosimo, da poveste, kakšno je vreme v torek, kakšna so imena vaših starih staršev in se odločite, katero od šestih različnih zavarovalnih ponudb ste pripravljeni sprejeti. Bi imeli vse to pod nadzorom? Enako se zgodi vašemu telesu, če ga prisilite, da se premikate brez predhodnega segrevanja. Vaše telo je nenadoma vzburjeno in pošilja možganom sporočilo, toda vse se zgodi počasi. Vsaka celica v telesu pravi: "Kaj? Zdaj?" Del vašega telesa zadene zavore, drugi del panike, preostanek pa je šepet. Če nenadoma ne postavite stresa, a še vedno na zahtevni ravni, telo nima časa za pospešitev vašega obtoka, zadosten rezultat pa je hitrejši od običajnega izčrpanosti.

zbudite se gor

Dejansko je beseda, ki je veliko bolj primerna kot ogrevanje, vzburjena. Prava vzburjenost postane vaše telo pripravljeno na odhod. Mišične celice se pripravljajo na sklepanje, krvni obtok je učinkovit pri odstranjevanju kislin, podporna / vezna tkiva so pripravljena na stres. Svetilka sveti, vaše telo je budno in pripravljeno za polno ukrepanje.

Zelo je pomembno, da se živčni sistem, sklepi in podporna / vezna tkiva vzburjajo, da bi dosegli stanje pripravljenosti. To zagotavlja najboljšo možno učinkovitost in varnost. Menijo, da je glavni namen raztezanja, da se mišice segrejejo, da bi se izognili vlečenim mišicam in izlivom. Dejansko telo zdravi vleče mišice veliko bolje kot poškodovane sklepe in podporna / vezna tkiva. Ko živčni sistem "spi", so vaše mišice bolj nagnjene k poškodbam, zlasti med treningom, ki vključuje hitre premike. Zagotovo je segrevanje mišic pomembno, da se izognete poškodbam in zagotovite učinkovitost vašega treninga. Pomembno je, da poslušate svoje telo, tako da mišice ne bodo "prestrašene" in "udarile v zavore", preden se je usposabljanje začelo. Mobiliziranje raztezanja je treba narediti rahlo na začetku in le, če se je segrevanje zgodilo, se raztezanje lahko razširi na ekstremne položaje. Znoj je v redu, a vzburjenost, ki je bila sprejeta v skrajnost, je po nepotrebnem za normalno vadbo.

Vzburjalna rutina metode Makia

Preden se začne dejanska vadba metode Makia, se opravi vzburjenost in sproži vaše telo v pripravljenosti za dejansko vadbo metode Makia.

Torej Kaj je lepo pri Prehabu? Seveda je najpomembnejša stvar skladnost s ciljem. Naš Prehab je sestavljen iz prijetnih, pametnih in funkcionalnih gibov, ki vzbujajo vse dele svojega telesa posebej z vidika telesne teže. Vendar pa smo tudi malo pogledali. Naša Prehab vključuje "tako zdrave" globoke čuče, ki so ugodne za hrbet, kolena, zapestja, komolce in ramenske vaje, ki krepijo vaše telo v pripravljenosti za zahtevnejše gibalne telesne teže. Lep kompaktni paket, ki ga enostavno in hitro opravljate, tako da sledite videoposnetku Source .

February 16, 2018