Back to Question Center
0

Metoda Makia: Kaj je visoko intenzivna intenzivnost in ketogena prehrana?

1 answers:

Metoda Makia je aplikacija za vadbo, ki se je razvila na Finskem in je že več let postala priljubljen koncept v svoji domovini. Sistem ponuja zahteven načrt vadbe, ki se lahko izvaja doma ali v telovadnici. Težava vaj se med usposabljanjem poveča samodejno. Metoda Makia vključuje tudi prehrano, kjer je na tisoče uporabnikov pridobilo idealno težo in izboljšalo svoje prehranjevalne navade.

Diet Zgodovina metode Makia

Ves čas sem vadil, vendar se je približno 35-40 let moje telo začelo kopičiti maščobe. Sprememba se je zgodila nenamerno in neopaženo. Slika, ki sem jo naredila na prelepem poletnem dnevu na plaži, je odprla oči.

Tehtal sem se zelo redko, toda potem, ko sem videl sliko, sem šel na lestvico in opazil na moje presenečenje, da se je moja teža znatno povečala. Spraševal sem se, kaj bi lahko bilo narobe.

sem pojedel maščobe z nizko vsebnostjo maščob, jogurt z nizko vsebnostjo maščob, posneto mleko, umetno sladkane brezalkoholne pijače, sirom z nizko vsebnostjo maščob, zelenjavo z malo maščobnimi solatami, veliko beljakovin in samo pusto meso. Po mojem mnenju sem jedel zdrav, v skladu s splošnimi smernicami. Nekaj ​​je bilo narobe, slabo narobe.

Izmeril sem svoje vrednosti holesterola in niso bili dobri. Slab holesterol je bil previsok in dobro je prenizek. Po tem, ko prosim za nasvet, dobim navodila za zmanjšanje maščobe iz prehrane.

Kako bi lahko še naprej zmanjševal maščobe iz prehrane? Poleg tega je oseba, ki mi je dala nasvet, precej bolj prekomerna, kot sem bila. Dilema je bila rojena.

Potem sem delal v poklicu, kjer je znanje o telesni fiziologiji bistveno. Imel sem dobro izobrazbo in osnovno znanje za rešitev problema. Še bolj temeljito sem začel metabolizem telesa. Ugotovil sem, kdaj telo uporablja ogljikove hidrate in ko opeče maščobe. Spoznala sem relativno hitro, da bi visokokvalitetni ogljikovi hidrati in prehrana z nizko vsebnostjo beljakovin brez naravnih maščob prenašali telo v stanje, v katerem se vsa energija izterja in zgorevanje maščobe komaj kdaj zgodi. Če je količina kalorij iz prehrane celo rahlo preveč in izgorevanje maščobe ne pride, je rezultat naravni prirast.

Seznanil sem se z dr. Diet Atkins. To je precej sporna in maljavljena prehrana, vendar je osnovna ideja popolna. S tem milijoni ljudi s prekomerno telesno maso na svetu dosegajo normalno težo. Telo poganja prehrana v stanje, kjer se skoraj vse energije proizvajajo iz maščob. Telo je v neprekinjenem stanju izgorevanja maščob, hujšanje pa je še hitrejše kot pri postu. Sistem neprestano opeče shranjene maščobe, hkrati pa zagotavlja zadostno količino maščob in beljakovin v prehrani. Poleg tega zagotavlja, da dobite dovolj hranil, iz katerih telo tvori glukozo.

Začel sem dieto Atkins, rezultati pa so bili presenetljivi. V nekaj mesecih sem se znebil odvečnih maščob, ki so se nakopičile precej. Izgubil sem več kot 33 kilogramov. Poleg tega sem se znebil izpuščaja na obrazu, ki sem ga mislil zaradi respiratorja, ki ga uporabljam pri svojem delu. Tedaj sem začel tudi prve telesne vaje in opazil sem njihov učinek pri gradnji mišične mase.

Metoda Makia je dobila začetno iskro

Mediji so se pred nekaj leti zbudili o nevarnostih diete Atkins, ker z njim porabite samo slanino, maslo in jajca. Mnogi ljudje so začeli "Atkins Diet" na podlagi majhnih zrnih informacij, tako da so trgovine zmanjkalo masla. Kljub temu, da ni dobra podlaga za znanje, je ketogena prehrana neuspešna in rezultati so slabi ali katastrofalni. Dieta Atkins je ketogena, in če je pravilno sledila, porabite veliko zelenjave, zmerne količine beljakovin in zadostne količine dobrih maščob.

Ketogena dieta Method Makia pa lahko jedo skoraj katero koli drugo čisto hrano, razen preprostih ogljikovih hidratov. Količina zelenjave je vedno polovica plošče, zato je njihov delež bistveno višji kot pri običajni prehrani.

V preteklih letih sem poskusila izboljšati ketogeno prehrano. Zaradi moje zaposlitve sem imel priložnost, da v realnem času pridobim vrednosti moje krvi. Metoda Makia Reboot je najnovejša različica programa ketogenega hujšanja. Izvira iz metode Atkins, vendar ima znatne izboljšave, ki oživljajo maščobo še bolj učinkovito.

Metoda Makia Reboot je torej ketogena začasna prehrana, s katero lahko izgubite težo. Ko se približate idealni teži, pojdite na običajno metodo Makia Basic Diet, ki je kot nalašč za vso družino.

Problem pri različnih programih za zmanjšanje telesne teže je pogosto v tem, da mora nekdo v družini pripraviti in pretehtati svoje jedi. Metoda Makiaova osnovna prehrana je zasnovana tako, da lahko celotna družina jede iste obroke. Če neki družinski član poskuša doseči ketogeno stanje, on ali ona zapusti ločen delež ogljikovih hidratov. V nasprotnem primeru je prehrana enaka za vse.

V zadnjih letih razvijam aplikacijo Net Metoda Makia. Že leta sem sledil podobni metodi kot osnovna prehrana Method Makia, vendar sem na začetku tega ogromnega dela namerno dodal preproste ogljikove hidrate, kot so peciva, lahki kruh, krompir, sladkarije in prav tako sem pustil dodajanje olja. Vendar pa je moja telesna masa narasla in narasla s 183 kilogramov na 208. 6 funtov v letu. Moj namen je bil testiranje najnovejše funkcije ketogene prehrane. Učinki preprostih ogljikovih hidratov so bili veliko bolj drastični od pričakovanj, zato je bilo težko nadzirati njihovo količino. Rezultat je bil veliko trdnejši, kot sem si želel.

01. 01. 2015 Začel sem postopek Makia Reboot. V dveh mesecih se je moja teža zmanjšala na 176. 4 kilograma, zato je moja najnovejša različica programa za zmanjšanje telesne teže zelo učinkovita. Čudovito 32. 2 kilograma v dveh mesecih! Sliši se ogromno, vendar med hujšanjem nisem niti enkrat doživel lakote. Moje telo vedno dobiva dovolj energije in se počutim kot dobro kot kdaj koli prej. Prav tako sem redno izvajal vaje metode Makia. Med ketogeno prehrano ljudje lahko normalno izvajajo.

Sprejem znanja je bistvenega pomena, preden začnete z zagonom metode Makia Reboot. V informativnem paketu so razložena vsa dejstva, ki jih potrebujete za začetek varnega programa ketogenega hujšanja. Ketogeni program za zmanjšanje telesne mase, če je pravilno izveden, je varen in zelo učinkovit. Vendar brez dobrega ozadja in zavezanosti ne bi smeli niti začeti.

Pomembno je tudi, da vam ni treba začeti ketogene prehrane, če imate normalno težo. V tem primeru vaše telo dobro deluje in vam ne potrebuje ponovnega zagona Method Makia, vendar je samo osnovna prehrana dovolj za zmanjšanje želje po sladicah in zmanjšanje občutka lakote.

Na koncu bom navedel enega od najbolj čudnih moških vseh časov, čigar beseda je bilo moje vodilno načelo pri pripravi tega informacijskega paketa.

"Če ne morete jasno razložiti zadeve, o tem ne veste dovolj. "

Albert Einstein

J. A Source . Needlehill, ustanovitelj metode Makia

February 16, 2018