Back to Question Center
0

Kako uspeti na Amazonu tekmovanje v iskanju najboljših prodajalcev ključnih besed najboljši način?

1 answers:

Na žalost ni nobenega dokončnega vodnika ali akcijskih načrtov po korakih, ki bi lahko zagotovili, da bodo vaši oglasi o izdelkih dobro vidni pri iskanju ponudb top ponudnikov v Amazon. Z milijoni aktivnih kupcev, številnih ponudb izdelkov in njenih sofisticiranih algoritmov za razvrščanje po meri Amazon je zelo konkurenčen prostor za prodajo. In tukaj je, ko pride do optimizacije vašega izdelka. Mislim, da z dobrim seznamom najbolj uspešnih ključnih besed lahko enostavno povzpnete na vrh v Amazonskem iskanju ustreznih ponudb prodajalca. Toda kako najti najboljše ključne besede z največjim obsegom iskanja, a še vedno nižjo konkurenco? Spodaj vam bom pokazal kratko navodilo, da boste stvari olajšali, vsaj tiste, povezane z raziskavo ključnih besed na Amazon - online sas hosting.

Poišči ključne besede semena

Če ne veste natančno, katere glavne ciljne ključne besede bodo uporabile za svoje izdelke v Amazoniji, tukaj je vaše izhodišče. Prva stvar, ki jo je treba narediti, je najti ključne besede semena. Mislim, da ko že imate izdelek za prodajo, je čas, da ugotovimo osnovni obseg iskanja, v skladu s pridobivanjem velike slike izrazov za iskanje dolgih rep, ki jih uporabljajo žive kupci. Priporočam uporabo Googlovega načrtovalnika ključnih besed kot idealne rešitve za kickstart, da takoj razumete pravila igre, ki jo želite zmagati, pri iskanju najboljših prodajnih ponudb v Amazon.

Pull Together Ideje ključnih besed

Naslednji korak je združiti ideje ključnih besed iz dveh glavnih virov - pravih iskalnih poizvedb za kupce, pa tudi najbolj uspešnih ključnih besed in kombinacij, ki jih uspešno uporablja vaše konkurente. Tukaj, ko Amazon ključne besede raziskave in orodja za sledenje pridejo v igro! Na srečo obstaja veliko različnih možnosti (npr. Posebna orodja, spletne platforme ali razširitve brskalnika), ki so na voljo na spletu. Kar se tiče mene, priporočam tekmovanje v tekmovalnih raziskavah, skupaj s poglobljeno analizo dejanskih želja kupcev z uporabo enega od naslednjih orodij za ocenjevanje Amazonovega iskanja za priložnosti ključnih besed na vrhu prodajalca: KeywordInspector, Scope, JungleScout ali AMZ z vsemi maščobami Toolkit za sledenje.

Analizirajte ključne meritve - in ste končali

Ni čudno, da se boste potrudili skozi tisoče različnih predlogov ključnih besed, ki se zdijo potencialno zmagovalec. Ampak kako povedati resnično vredne predloge iz nekaterih manj razumnih? Tukaj so ključne meritve, s katerimi lahko svoj osnovni seznam predlogov ključnih besed spremenite v kratek nabor praktičnih dejanj:

  • Obseg iskanja - preprosto rečeno, obseg iskanja ključnih besed kaže, kako priljubljena je povsod po svetu. Mislim, da poleg tržišča Amazon, celotni obseg iskanja nam daje široko razumevanje priljubljenosti ključnih besed v Googlovem iskanju med živimi nakupovalci.
  • Kliki - vam bodo pomagali razumeti dejanski potencial za ustvarjanje prometa posamezne ključne besede. Ali pa obratno, če poznate razmerje med prikazi in kliki vašega najbližjega natečaja ali kategorije konkurentov, lahko preprosto zgrabite nekaj ključnih ključnih besed, ki že prikazujejo najuspešnejše rezultate na Amazon.
  • Kompleksnost po ključnih besedah ​​ - upoštevajte težavo po dolžini in razvrstitvi za vsako ključno besedo ali besedo dolgega repa, preden začnete z optimizacijo seznama izdelkov za vsakega. Mislim, da je najzahtevnejša stvar najti zdravo ravnovesje ključnih besed med njihovo komercialno vrednostjo in težavami pri razvrstitvi. In ne pozabite, ciljate, da poiščete tiste ključne besede, ki jih najverjetneje uporabljajo pravi uporabniki, ne iskalniki.
December 6, 2017