Back to Question Center
0

Kateri načini postanejo Amazon TOP iskanja?

1 answers:

Da bi dobili dobro predstavo o tem, kako postati Amazon TOP iskalnikov, morate dobiti jasno sliko o tem, kaj pomeni prodaja na Amazon. Da se prepričate, da pravilno ustvarite svojo tržno oglaševalsko akcijo, si oglejte to objavo in si oglejte vidike optimizacije, ki bi jih morali poznati. Ta objava bo odprla oči do Amazonove zakladnice in vam bo pomagala pri zbiranju denarja brez kakršnih koli naporov.

Amazon prodajne osnove

 • Nakup polje

pojdite na glavno stran izdelka in kliknite ponudbe, predstavljene pod opisom izdelka, da preverite razpoložljive predloge. Vendar pa prva stvar, ki jo kupci Amazon običajno preverijo, je nakupna škatla. Ta razdelek prikazuje najboljšo varianto v tržni niši - шезлонг купить vbulletin. Po statističnih podatkih se je tu zgodilo 56 milijard ameriških dolarjev prodaje v vrednosti 62 milijard ameriških dolarjev. Kupci vedo, da se lahko zanesejo na izbiro Amazon, ker upošteva različne vidike, kot so cena, kakovost, ustreznost in tako naprej. Z uporabo nakupne škatle lahko stranke začnejo postopek nakupa, tako da izdelke dodajajo v svoje nakupovalne vozičke.

Zaradi visoke konkurence na Amazon, ni lahka naloga, da postane predstavljeni prodajalec, ki zmaga nakup polje. To ne pomeni, da če ste visoko na Amazon SERP, boste postali izrazit prodajalec. Če želite osvojiti polje za nakup, morate upoštevati smernice Amazona in biti dragoceni za vaše stranke.

 1. Konkurenčne cene

)

Uporabnikom morate ponuditi konkurenčno ceno, da pridobite nakupno polje. Vključuje ne le stroške izdelka, temveč tudi stroške pošiljanja. Kupci, ki iščejo potrebne izdelke na Amazon, lahko primerjajo vse cene in najverjetneje izberejo najnižjo ceno na trgu. Če želite ohraniti svojo konkurenčno ceno, morate redno izvajati konkurenčne analize. Poleg tega je smiselno uporabljati orodja za ponovitev.

 1. Konkurenčne ponudbe

Vaše ponudbe bi morale biti konkurenčne, ker več prodajalcev obstaja, se vzpenja na vrh.

 1. Zgodovina prodaje

Za pridobitev nakupne škatle na Amazonu morate imeti dolgo in pozitivno zgodovino prodaje. Amazon upošteva vaše ocene strank in povprečno število nakupov na mesec. Izdelki, ki so se nedavno pojavili na trgu Amazon, praviloma ne morejo postati prepoznavni prodajalci.

Številni drugi dejavniki vplivajo na izbiro prodajalca po izboru znamke Amazon. Vendar so zgoraj omenjeni dejavniki najmočnejši. Najučinkovitejša rešitev je, da zagotovite, da bodo vse transakcije, ki jih prejmete prek Amazona, dobro vodene. Strankam morate zagotoviti najboljšo podporo strankam in jim pomagati..

 • Amazon izpolnjevanje

Amazon izpolnjevanje je program, ki ga je oblikovala Amazon, da bi spletnim trgovcem pomagal prodajati svoje izdelke. S tem programom lahko svoje blago pošljete v enega od številnih amazonskih centrov za izpolnitev, ki jih je treba založiti. To pomeni, da vsakič, ko stranka kupi izdelke od vas, jih Amazon shrani. Ta program vam pomaga prihraniti čas in se osredotočiti na druge vidike vodenja vašega podjetja. Amazon prevzame številne vidike pošiljanja in storitev za kupce ter razširja doseg vaših izdelkov na člane Amazon Prime in pomaga pridobiti nakupno škatlo.

Nasveti za izdelavo svojih izdelkov TOP iskali na Amazonu

 • Pozitivne ocene izdelkov so bistvene za vaš visoki položaj na Amazoniji. Treba je opozoriti, da govorimo o pregledih v seznamu vaših strani izdelka, ne pa tudi o povratnih informacijah v vašem profilu prodajalca. Od zadnje posodobitve algoritma za Amazon je prepovedano, da uporabnike zapustite v zameno za darila, popuste itd. Zato morate ekološko dobiti ocene. Eden od najboljših načinov za to je, da svojim strankam ponudite najboljšo nakupovalno izkušnjo. Poskusite po svojih najboljših močeh ustvariti pozitivne ocene izdelkov, saj vodijo do višjih uvrstitev in več prometa v iskalnem omrežju, nato pa več naročil in prodaje.

  • Ključne besede

  Pomembno je, da v naslov, opis in točke označite ciljne iskalne izraze. Najprej morate opraviti raziskavo ključnih besed in poiskati najbolj ustrezna izraza za vaše poslovne iskalne poizvedbe, ki jih lahko uporabite za promocijo na seznamu. V drugi fazi morate te ključne besede uporabiti strateško v svojem naslovu in opisu, da bo vaš seznam dobro optimiziran in viden na Amazon strani z rezultati iskanja. Vendar pa ne bi smeli presegati vašega vnosa s ključnimi besedami, saj je danes Amazonski algoritem postal pametnejši in ga lahko kaznujete zanj. Zato je vaš naslov naraven, natančen in privlačen, da kupci kliknejo od rezultatov iskanja. Če želite poenostaviti raziskovalno akcijo ključnih besed, lahko uporabite eno od orodij za samodejno predlaganje, kot so Google Planner za ključne besede ali orodje za ključne besede Amazon.

  • Dobro optimiziran seznam izdelkov

  Dobro optimiziran seznam izdelkov vam lahko pomaga doseči dolgoročno prodajo. V naših prejšnjih člankih smo dali podrobne vaje, kako narediti vaš seznam uspešen. Zato bom tukaj navedel samo osnovne dejavnike optimizacije seznamov izdelkov, ki lahko pozitivno vplivajo na vašo razmerje med prikazi in konverzijo:

  1. zanesljiva in ulovna blagovna znamka;
  2. opisni naslov izdelka;
  3. celoten opis izdelka z vsemi zahtevanimi značilnostmi izdelka in očitnimi koristmi;
  4. Razumne toćke;
  5. kakovostne slike izdelka z zmožnostjo povečave;
  6. Obravnava pomislekov.
  • Konkurenčna cena

  Obseg določijo kupci Amazonke glede tega, kaj se počutijo kot vrednost in kaj so pripravljeni porabiti za to. Vaša cena mora biti razumna in temelji na povprečni tržni težnji. Lahko dviga ali padne sezonsko ali s pojavom nove izboljšane različice vašega izdelka. Vaša cena ne bi smela biti izredno nizka, saj lahko za vaše potencialne stranke pomeni težave s kakovostjo. Zato se skušajte usmeriti na vodilni izdelek vaše niše.

December 6, 2017