Back to Question Center
0

10 SEO Nasveti za spletne strani WordPress Iz Semalt

1 answers:

Iskalniki skrbijo samo za določene "tech stvari", kot alt oznake, imena datotek,in ključne besede. Razumevanje, kako lahko te "tehnološke stvari" delo prinesejo uspeh podjetju, če jih zanemarjajo, lahko delajo proti tebi.

Artem Abgarian, vodja uspeha stranke Semalt ,daje dragocene nasvete o tem, kako si jih lahko na spletu opazite z vašo spletno stranjo WordPress.

  • Vsebina je najboljša optimizacija. Optimizacija je učinkovita samo, če je podprtaedinstvene in kakovostne vsebine - canada windows vps test. Besedila in ključne besede označujejo temo objave. Vsebina se mora osredotočiti na potrebe obiskovalcev in ne na iskanjemotorji. Prav tako mora biti berljiva in razumljiva.
  • Izmenjava povratnih povezav. Če je ta izmenjava opravljena pravilno in povezave izhajajo izpomembne spletne strani z visokimi pooblastili, ki ponujajo svojo vsebino na svoji spletni strani, vam bo prinesla velike koristi.
  • Dodeljevanje ustreznih imen datotekam slik. Na podlagi najprimernejših slik inBesedila, vsebovana v objavi, Google prikaže vse rezultate, ki se nanašajo nanje, na podlagi opravljene poizvedbe. Priporočljivo je, da uporabite ključne besede določenena sliki, ki spominja na uporabo alt tagov in naslovnih oznak za povečanje vidnosti in optimizacije
  • Kratke vsebine, ki vključujejo ključne besede. Razumljive permalinks so ugodneza poslovanje. Pri permalink so pomembne samo prve štiri besede, saj Google ne pozna vseh besed, ki sledijo..
  • Teme optimizirane za iskalnike. Nekatere spletne strani uporabljajo preveč kode za ustvarjanjepostavitev in oblikovanje. Google mora peljati skozi izvorno kodo, da bi iztržil zadevno vsebino. Bolj zapletena je koda, manj jevsebino in obnovljeno gostoto ključnih besed. Uspešnost je ključni dejavnik pri določanju razvrstitve poizvedb, zato se izboljšujejo hitrejše temeocena podjetja v podjetju.
  • Ustvarite kazalo v obliki XML. Ta naloga je enostavna za uporaboVtičniki Google XML Sitemaps. Drugi viri, ki jih je treba uporabiti, vključujejo orodje za optimiziranje spletnih mest in spletno središče Central.
  • Označite informativno vsebino ali ključne besede. Tipke h1-h6 pomagajo poudaritinaslove, podnapise ali pomembna sporočila v članku.
  • Objave v socialnem omrežju. Objavljanje v socialnih omrežjih je preudarno za SEO optimizacijo.Kolikor spodbuja določeno vrednost za SEO, morajo biti objave raznovrstne in ne le poslovne. To vam bo pomagalo zgraditi odlično komunikacijomed vami in vašim občinstvom.
  • Ohranjanje iz prakse SEO črne klobuk. Google je skoraj nemogoče izrinitiz uporabo spletnih strani s črnim klobukom ali ogledalom, saj jih bo Google sčasoma našel in naložil stroge kazni .
  • Delo s pravilno platformo. Izogibajte se uporabi Flash, ker je za iskanje neprepustenmotorjev in namesto tega uporabite WordPress.

SEO izboljša obseg ali kakovost prometa na določeni spletni strani. Iskalniki pomagajopri doseganju tega z vožnjo po "naravnih" ali "neplačanih" rezultatih iskanja. Teorija, ki je za to tista, je tista, ki je prej ali višjase prikaže v čakalni vrsti, večje število obiskovalcev, ki jih prejme.

November 27, 2017