Back to Question Center
0

10 načinov za povečanje prodaje v e-trgovini, ki jo je opravil Semalt

1 answers:

Dejstvo je, da lastniki e-trgovcev posvečajo veliko denarjaiz njihovih izdelkov. Nedavna študija podjetja Statista je pokazala, da prodaja na drobno e-trgovini po vsem svetubo leta 2018 znašal 2,86 bilijona ameriških dolarjev. Na žalost ne samo gradite e-trgovinoshranite in pričakujte, da bodo stranke poplavile vašo spletno stran. Boste morali začeti uspešne marketinške akcijeda bi pritegnili zanimanje kupcev.

Dobra novica je, da boste z naslednjimi marketinškimi strategijami, ki jih dokažejo storitve Semalt Digital Servicespovečajte prodajo e-trgovine. Ivan Konovalov, direktor za uspeh strank Semalt , daje pomembne nasveteo tem, kakšne taktike bi morali prodajati eCommerce trgovina, da bi uspeli.

1. Uporabljajte prodajo in navzkrižno prodajo

Nadprodaja in navzkrižna prodaja sta varni načini, ki jih lahko uporabite za povečanje spletne prodaje. Navzkrižna prodajaje način uvajanja sorodnih izdelkov skupaj s tem, kar kupec razmišlja o nakupu. To daje astrankam veliko komplementarnih izdelkov, na katere lahko izbirate. Nadprodaja je dejanja prodaje boljšerazličico izdelka, ki ga stranka kupuje. Ta metoda omogoča vašemu kupcu, da vidi isti izdelekz naprednimi funkcijami in višjo ceno.

Te prodajne tehnike so namenjene spodbujanju strankam, da kupujejo druge izdelke. Resnica je, da kdajstranke vidijo več kot tisto, kar potrebujejo, bodo motivirane za nakup več. Več študij je pokazaloda se prodaja in navzkrižna prodaja spodbudita, da se stranke vrnejo več.

2. Izboljšajte oblikovanje spletnih strani

V današnji digitalni dobi potrebujete oblikovanje spletnega mesta po meri, da bi pritegnili in vključili potencialne stranke. TvojaSpletna trgovina eCommerce je del podjetja, njegova zasnova pa mora odražati, kako profesionalna je vaša blagovna znamka.Pravzaprav bi morali promocijske kampanje začeti tudi iz vaše trgovine. Semalt strokovnjaki so odkrilidejstvo, da kupci najpogosteje izognejo spletni trgovini, če nimajo pomembnega prilagajanja.

Gradnja dobro zasnovane trgovine eCommerce je pomemben korak k premagovanju konkurence. Če stenačrtuje, da preoblikuje svojo trgovino, nato pa se prepričajte, da ima odzivno zasnovo, ki strankam omogočačudovita nakupovalna izkušnja. Dejansko boste vozili več prodaje, ko boste olajšali ljudikrmarite in poiščite izdelke na spletni strani.

3. Naredi svojo spletno stran prijazno

V zadnjih nekaj letih je na trg vstopilo veliko novih tablet in pametnih telefonov.znatno povečal število spletnih nakupovalcev. Študije kažejo, da število mobilnih kupcevje presegla tisto, ki je pri uporabi namizja. V tej digitalni dobi je vaša trgovina eCommerce popolnoma sprejetaza različne mobilne naprave je bistveni del vašega poslovnega uspeha.

Tudi Google poveča uvrstitve v mobilnih iskalnikih za spletne strani, ki se ustrezno prikazujejo v mobilnih napravah.Če želite ustvariti mobilno različico vaše trenutne spletne strani, lahko uporabite pretvorno platformo ali mobilno napravovtičniki. Ustvarjanje mobilne prijazne trgovine eCommerce je dober način, kako ga lahko uporabite za izpostavljanje vašega podjetjaza mobilne nakupovalce. Z mobilno optimizacijo trgovine boste povečali stopnje konverzij in povečali prodajo.

4. Uporabite slike izdelka dobre kakovosti

Ne uporabljajte nobene slike izdelka samo zaradi dodajanja slik. Slike vaših izdelkov bi morale imetivisoko kakovost. Res je, da je pridobivanje slik profesionalnih izdelkov lahko zastrašujoče nalogo, ampakPrav tako je res, da lahko pomagajo pritegniti potencialne kupce v vašo trgovino. Naši strokovnjaki so dokazali velikočas, da dodajanje živih elementov slik z možnostmi povečave spodbuja potencialne kupce, da kupijo izdelek.

5. Optimizirajte opis strani izdelka

Opisi vaših izdelkov lahko potencialne stranke spodbudijo k nakupu. Poskrbi daopisali ste uporabne funkcije, ki zanimajo kupce. Bodite še bolj motiviranilijak. Najbolj priljubljena spletna mesta eCommercea, kot je Amazon, prikazujejo ključne značilnosti izdelka za izboljšanje prodaje.

Opisi morajo biti natančno opredeljeni, tako da se bo spodbujalo vse potencialne stranke, ki jih bodo prebraleukrepati. Z atraktivnimi kratkimi puščicami lahko predstavite ključne značilnosti izdelka. Brez dvomada boste izgubili veliko prodaje, ko bodo podrobnosti, ki naj bi vas spodbudilekupci, ki kupijo, so skriti v opisu.

6. Ustvarite kratke promocijske izdelke Video posnetki

Video oglaševalska akcija je pomembna marketinška strategija mnogih trgovin eCommerce, ki se uporablja za topovečati prodajo. Današnji potrošniki s podporo za mobilne naprave raje gledajo videoposnetke več kot druge vrstevsebine. Ustvarite zanimive kratke promocijske videoposnetke vaših izdelkov, vključite tudi pomembnelastnosti vaših izdelkov, ki lahko pritegne pozornost strank. Te videoposnetke vključite v različne spletne strani izdelka.

Video posnetke izdelka lahko tudi prenesete na vse priljubljene video strani, da povečate izpostavljenost. NePozabite optimizirati svoje videoposnetke za SEO tako, da dodate ključne besede v naslov in opis videoposnetka. Tilahko dodate vaš naslov spletnega mesta kot besedilo v opisu, tako da lahko spodbudite promet.

7. Ustvarite enotno vrednost

Izjemna raznolikost, ki obstaja na področju e-trgovine, otežuje podjetjemda se ločijo od konkurence. Ne glede na to, kako edinstven si misliš na svoje izdelkeobstaja verjetno še ena trgovina zunaj, ki ponuja enako ali podobnoizdelkov na vaš ciljni trg. Če je tako, kaj lahko storite, da bi naredili svojo blagovno znamkoizstopajo iz več tisoč drugih znamk? Kakšna je edinstvena vrednostbo vašo blagovno znamko posebno. Napisati morate dobro ponudbo za enkratno vrednost, ki se naslovivrednost vašega izdelka. Zagotavljali boste, da boste izjemno konkurenčni in uživali prednosti vodenja.

V svoji domači strani, stran izdelka in oglas je mogoče vključiti predlog za edinstveno vrednoststran za povečanje stopnje konverzije. Ob poznavanju, kaj postavlja vašo blagovno znamko drug od drugegablagovne znamke vam bodo pomagale pri uspešnem poslovanju z e-poslovanjem. Ta strategija vam lahko pomaga ločiti od vaših tekmecev.

8. Ponudba brezplačna in enostavna vračila

Ta marketinška taktika lahko motivira potencialne kupce, da kupujejo od vas in eksponentno izboljšajo prodajo.Povratne informacije o spletnem izdelku so pomagale številnim blagovnim znamkam eCommerce pridobiti zvestobo strank in jih pripraviti, da se vrnejo več.

Spletna prodaja na drobno je običajna v poslovanju eCommerce, stranke pa bodo vrnile izdelkekupovali so od časa do časa. Vaša stranka se lahko odloči za vrnitev izdelka, ki je bil poškodovanali se ni dobro prilegal. Kupci se vrnejo približno od enega do treh izdelkov. Dejansko jevečina kupcev pregleduje politiko vračanja pred nakupom.

Če potencialne stranke vedo, da lahko prosto vrnejo blago, so bolj verjetnoVrni se. Študija Wall Street Journalja je potrdila, da je najboljšastranke so tiste z najvišjo stopnjo donosa. Izvajanje te politike v vašemPraksa vam bo pomagala preprečiti izgubo velikih prodajnih in poslovnih priložnosti.

9. Prikaži izdelke na domači strani

Vaša domača stran je eden najpomembnejših delov spletnega mesta eCommerce, tako da morateuporabite ga, da bodo stranke vključene. Predstavite najbolje prodajane izdelke, tako da potencialne strankejih lahko jasno vidijo. Večja je verjetnost, da vsak kupec pride v vašo trgovino eCommerceprek drugih strani se lahko odloči obiskati domačo stran in si ogledati druge izdelke. Torej, daj svojenajbolj priljubljeni izdelki na domači strani neizogibno povečujejo prodajo.

10. Ponudba več možnosti dostave

Zagotavljanje strankam več možnosti dostave bo povečalo vašo prodajo. Presenetljivo je,vendar podjetja, ki prodajajo kakovostne izdelke, ponujajo izjemno spletno izkušnjopogosto ne uspe, ko gre za dostavo. Če boste motivirali kupce za nakupvi, potem bodite pripravljeni ponuditi več možnosti dostave. Takšna koristna strategija trženjaje enostaven za uporabo, vendar vam pomaga, da se izognete izgubi potencialnih strank in jim dovolite, da odidejo do vaših tekmecev.

Očitno je, da je internet spremenil način iskanja in nakupa izdelkov. Tedni z namizno ali mobilno napravo lahko kupite vse, kar potrebujete na spletu. Ljudje sovse bolj pripravljeni se pridružiti podjetju eCommerce. Nadaljevati z vzponompriljubljenost spletnega nakupovanja, se lahko obrnete na strokovno pomoč, ki jo ponuja Semalt Digital Services Source .

November 27, 2017